HAKUNILA-PÄIVÄ 10.9.2016

MEILLÄ ON ILO ILMOITTAA, ETTÄ OSALLISTUMME VUODEN 2016 HAKUNILA PÄIVÄÄN!

 

 

Järjestämme Hakunila lavalla muotinäytöksen, joka alkaa meidän osalta klo 12:30. Sitä ennen on kaikkea muuta mukavaa, kuten tanssia ja musiikkia , Hakunilan  kv-yhdistys sekä Etnica tanssiryhmä! Esityksemme sisältää nykypäivän hiusmuotia ja trendikkäitä kampauksia sekä hiustenleikkauksia.

Muotinäytökseen kuuluu kaikenikäisiä miehiä, naisia sekä lapsia. (Alle 16- vuotiaiden hiukset värjätty suoraväreillä)

Olemme työstäneet kaikki mallimme jo etukäteen edellisellä viikolla, jotta aamulla ei tarvitse kuin fiksata ja viimeisellä hiukset esiintymiskuntoon! Väreistä sekä leikkauksista voit tulla kysymään meiltä, jos vaikka keksittäisiin sinullekkin jotain samanlaista 🙂

 

SEKÄ TARJOUKSENA KAIKILLE HAKUNILA-PÄIVÄN KUNNIAKSI KAIKKI TUOTTEET MEILTÄ -30% (Salon Satu & Sebastian)

….Joten kutsumme juuri sinut tervetulleeksi katsomaan muotinäytöstämme kello 12:30 Hakunilan Ostoskeskuksen pihalle!