IMG_4605


Parturi-kampaamopalveluidemme historia on pitkä ja ylpeänä pystymme kertomaan sen jatkuvan jo toisessa polvessa.

Sinikka perusti Salon Satu & Sebastianin jo vuonna 1977, ja perustamisesta lähtien olemme tarjonneet palveluitamme Vantaan Hakunilassa sekä vuosien varrella mm. Tampereella ja Hyvinkäällä.

Meille on aina ollut tärkeää pysyä mukana ajassa, tarjota asiakkaille henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua. Tämän tueksi tarjoamme mm. hiustaksi-palvelua, jolloin voimme tarjota kampaamopalveluita myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty saapumaan kampaamoomme.

Olemme vuosien saatossa olleet mukana erilaisissa Hakunilanseudun tapahtumissa tukemassa tapahtumia ja tekemässä tapahtumiin kampauksia. Näistä esimerkkinä voidaan muunmuassa mainta Hakunilapäivien hiusmuotinäytökset, Hevoshaankoulun leirikassan kartuttamiseksi järjestetty muotinäytös, Hakunilan yläasteen Grease-musikaali ja Sotungin lukion tuunausmuotinäytös.

Meille on tärkeää olla mukana alamme ammatillisen koulutuksen kehittämisessä ja teemme yhteistyötä Vantaan ammattiopiston (Varia) parturi-kampaajalinjan opettajien kanssa. Olemme vuosien saatossa tarjonneet mielellämme harjoittelupaikkoja tuleville parturikampaajille ja varmasti osin myös tästä johtuen Sinikalle aikanaan tuli kutsu Vantaan ammattiopiston parturi-kampaajalinjan Hiekkaharjun neuvottelukuntaan jossa hän yhä toimii.